Werkwijze en profiel

Slider

Werkwijze en profiel

‘No nonsense, pragmatisch, resultaatgericht en fixed price! Samen met u worden de wensen en uitkomsten netjes besproken. Weet u nog niet helemaal wat u wilt, dan vragen we door, net zo lang totdat we de vraag samen goed begrijpen. Uit ervaring weten we dat dit proces inspireert!’

NED Engineering bestaat uit een vaste kern van o.a. projectmanagers en engineers. Daarnaast werken we met freelance professionals. Infratechniek en affiniteit met het inrichten van de openbare ruimte zit in ons DNA. Dit uit zich in:

  • Wij zijn praktisch, daadkrachtig en gaan voor resultaat. Onze projectmanagers regisseren al onze Engineeringsopdrachten.
  • Het NED Engineerings-team bestaat uit professionals die interim of op detacheringsbasis vele Infra- en Civiele opdrachten hebben gerealiseerd aan de ‘opdrachtgeverskant’ 
  • Wij willen vooruitlopen met onze kennis op het gebied van techniek. Continu zoeken naar mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing is ons credo.
  • Wij werken zoveel mogelijk op basis van ‘fixed price’. Door per eenheid te verrekenen op basis van bij intake vastgelegde doorloop & kwaliteitsvereisten weten opdrachtgevers vooraf precies wat de kosten zijn van het NED Engineerings product.
  • Wij zijn betrokken, betrouwbaar flexibel en uw partner voor engineeringsoplossingen op maat.

Diverse specialisten

In ons dynamische landelijk opererende team hebben we diverse professionals in huis. Denk aan projectmanagers, (lead)engineers, sitemanagers, civiel technische specialisten, planologen, directievoerders en toezichthouders.

Ons team