Ondergrondse infrastructuur

Slider

Ondergrondse infrastructuur

‘Engineering is een vak. Het gaat om kennis, innovatie en details. Weten waar je het over hebt, dat is waar het bij ondergrondse infrastructuur om gaat. Dit kan alleen met passie voor techniek en betrokkenheid voor de klant! Verplaats je eens in de eindgebruiker!’

Energie en Openbare Verlichting (Gas, Electra, Warmte en Koude)

NED Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen van ondergrondse infrastructuur. Denk hierbij aan ontwerpen voor hoog,- midden en laagspanning op het gebied van Electra, inclusief tracéstudies en berekeningen. Ook gastransport en ontwerpen op het gebied van gasleidingen is een kernactiviteit van NED Engineering.

NED Engineering biedt daarnaast ontwerpdiensten op het gebied van warmte en koude vraagstukken. Wij maken ontwerpen voor primaire- , secundaire en inpandige netten, maar ook capaciteitsberekeningen en sterkteberekeningen voor de leidingen.

Water en riolering

U kunt bij NED Engineering tevens terecht voor advies en ontwerp bij watertransportleidingen en riolering. Denk in dit kader aan ontwerpen voor waterproductielocaties, waterslaganalyses, uitbreiding en saneren van transportnetten.

 

Telecom

NED Engineering beschikt over professionals met kennis en ervaring op het gebied van koper en glasvezelverbindingen. In een tijd waar ‘big data’ een levensbehoefte is geworden, zorgen wij voor ‘verbinding’.